+31 (0)546 456 223 info@eticketsoftware.nl
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

cultureel centrum

Film

In een filmzaal van een mfa, mfc of cultueel centrum worden regelmatig films gedraaid. Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de filmvoorstellingen en de momenten dat de films worden gedraaid gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De filmvoorstelling kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u de voorstelling vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. Het afrekenen gaat via Mollie. Daarmee heeft u zelf controle over de opbrengst van de geboekte tickets.

Ticketverkoop met en zonder placering

Heeft u vrije zitplaatsen of mag u gast zelf een stoel selecteren bij het kopen van een ticket? Beide zijn mogelijk via eticketsoftware. Indien u uw gasten zelf de plaatsen wilt laten selecteren is dat mogelijk. Zij kunnen dan in een plattegrond de beschikbare plaatsen kiezen.

zebra-tc20

Ticketcontrole

Ticketcontrole gaat eenvoudig via de E-ticketsoftware App. Hiermee controleert u snel en accuraat of uw gast de juiste ticket heeft. De E-ticketsoftware App scant snel de QR-code en meld direct terug of de e-ticket correct is. 

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.