cultureel centrum

Theaterzaal Cultureel centrum

In een cultureel centrum met een theaterzaal worden regelmatig voorstellingen gehouden. Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de voorstellingen en momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De voorstelling kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u de voorstelling vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. De opbrengst van de tickets worden ook direct bij u geboekt.

Cursus en workshop

Worden er regelmatig cursussen en workshops gegeven in uw cultureel centrum? Via E-ticketsoftware regelt u eenvoudig de verkoop van kaarten hiervoor. Wordt de cursus en/of workshop regelmatig verzorgd? Ook hiervoor zijn de tickets snel en eenvoudig klaar gezet voor de verkoop. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

cursus
cultureel centrum

Theater

In een theaterzaal worden regelmatig voorstellingen gehouden. Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de voorstellingen en de momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De voorstelling kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u de voorstelling vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. Het afrekenen gaat via Mollie of Pay. Daarmee heeft u zelf controle over de opbrengst van de geboekte tickets.

Workshop

Geeft u regelmatig workshops? Zoekt u een eenvoudige en complete oplossing als het gaat om het aanbieden en inschrijven van uw workshops? Via E-ticketsoftware regelt u dit eenvoudig.

Gaat het om een eenmalige workshop of wordt deze regelmatig terugkerend georganiseerd? Het toevoegen en vrijgeven voor verkoop regelt u snel en eenvoudig in E-ticketsoftware. U geeft per workshop aan hoeveel deelnemers er maximaal kunnen inschrijven en wat de kosten zijn. U verkoopt de workshopplek eenvoudig via uw eigen website. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

cursus
cultureel centrum

Rondvaart en rondleidingen

Verzorgt u rondvaarten en/of rondleidingen? Wilt u hiervoor eenvoudig e-tickets voor verkopen via uw eigen website? Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de verschillende rondvaarten en/of rondleidingen met de bijbehorende momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De rondvaart en/of rondleiding kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u deze vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. Het afrekenen gaat via Mollie of Pay. Daarmee heeft u zelf controle over de opbrengst van de geboekte tickets.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.