cultureel centrum

Theaterzaal Cultureel centrum

In een cultureel centrum met een theaterzaal worden regelmatig voorstellingen gehouden. Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de voorstellingen en momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De voorstelling kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u de voorstelling vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. De opbrengst van de tickets worden ook direct bij u geboekt.

Ticketverkoop met en zonder placering

U kunt zelf bepalen of u de tickets geplaceerd of niet wilt verkopen. Indien u uw gasten zelf de plaatsen wilt laten selecteren is dat mogelijk. Zij kunnen dan uit de beschikbare plaatsen een keuze maken.

cursus

Cursus en workshop

Worden er regelmatig cursussen en workshops gegeven in uw cultureel centrum? Via E-ticketsoftware regelt u eenvoudig de verkoop van kaarten hiervoor. Wordt de cursus en/of workshop regelmatig verzorgd? Ook hiervoor zijn de tickets snel en eenvoudig klaar gezet voor de verkoop. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

Bestelzuil

Het verkopen van tickets via een bestelzuil is ook mogelijk. Hierdoor kunt u tickets verkopen zonder tussenkomst van uw medewerkers. Hiermee krijgen zij meer tijd voor andere belangrijke zaken. Nadat de tickets geselecteerd en betaald zijn ontvangt de klant direct een bon met de tickets. Ook hier zit QR-code op voor de controle bij de ingang.

De bestelzuil laat altijd uw actuele programmering zien. Met name voor spontane bezoekers de ideale manier om tickets te verkopen. Op de bestelzuil kunt u ook reclame tonen. Zodra het scherm wordt aangeraakt wordt de verkoop gestart.

De bestelzuil is zeker geen nieuw fenomeen meer. Bij diverse gelegenheden treft u een bestelzuil aan. Hiermee is de bestelzuil een ingeburgerd verkoopmedium die ook bij u kan passen.

Uw gasten kunnen zelf via de bestelzuil hun kaarten kopen. betaling gaat via de pinterminal van CCV.

Bestelzuil E-ticketsoftware
zebra-tc20

Ticketcontrole

Ticketcontrole gaat eenvoudig via de E-ticketsoftware App. De E-ticketsoftware App is alleen beschikbaar voor Android toestellen en bepaalde scanners. De E-ticketsoftware app kunt u op uw eigen mobiel installeren. Hiermee controleert u snel en accuraat of uw gast de juiste ticket heeft. De E-ticketsoftware App scant snel de QR-code en meld direct terug of de e-ticket correct is.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.