+31 (0)546 456 223 info@eticketsoftware.nl
N

ruim 20 jaar ervaring

N

100% Nederlands

N

persoonlijke ondersteuning

cultureel centrum

Theaterzaal Cultureel centrum

In een cultureel centrum met een theaterzaal worden regelmatig voorstellingen gehouden. Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de voorstellingen en momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De voorstelling kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u de voorstelling vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. De opbrengst van de tickets worden ook direct bij u geboekt.

Ticketverkoop met en zonder placering

U kunt zelf bepalen of u de tickets geplaceerd of niet wilt verkopen. Indien u uw gasten zelf de plaatsen wilt laten selecteren is dat mogelijk. Zij kunnen dan uit de beschikbare plaatsen een keuze maken.

cursus

Cursus en workshop

Worden er regelmatig cursussen en workshops gegeven in uw cultureel centrum? Via E-ticketsoftware regelt u eenvoudig de verkoop van kaarten hiervoor. Wordt de cursus en/of workshop regelmatig verzorgd? Ook hiervoor zijn de tickets snel en eenvoudig klaar gezet voor de verkoop. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

Ticketcontrole

Ticketcontrole gaat eenvoudig via de E-ticketsoftware App. Hiermee controleert u snel en accuraat of uw gast de juiste ticket heeft. De E-ticketsoftware App scant snel de QR-code en meld direct terug of de e-ticket correct is. 

zebra-tc20

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort West 38
7609 RD Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.