cursus

Cursussen

Geeft u regelmatig cursussen? Zoekt u een eenvoudige en complete oplossing als het gaat om het aanbieden en inschrijven van uw cursussen? Via E-ticketsoftware regelt u dit eenvoudig.

Gaat het om een eenmalige cursus of workshop en wordt deze regelmatig terugkerend georganiseerd? Het toevoegen en vrijgeven voor verkoop regelt u snel en eenvoudig in E-ticketsoftware. U geeft per cursus of workshop aan hoeveel deelnemers er maximaal kunnen inschrijven en wat de kosten zijn. U verkoopt de cursusplek eenvoudig via uw eigen website. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

Aantal deelnemers instellen

Per cursus kunt u aangeven hoeveel deelnemers u maximaal wilt toelaten. Loopt de inschrijving goed en wilt u het aantal deelnemers verhogen dan is dat ook mogelijk.

Aanvullende zaken

Biedt u bij een cursus aanvullende zaken aan dan kunt u dit ook instellen. Bij het boeken van de cursus kan uw deelnemer eenvoudig één of meerdere aanvullende zaken erbij bestellen. Of het nu gaat om de keuze van een aanvullende lunch of diner of om het uitgebreide pakket met extra begeleiding na afloop.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.