Wie zijn wij

Pioen Partners is meer dan 20 jaar actief als systeem ontwikkelaar. Wij ontwikkelen zowel standaard systemen zoals Zaalagenda en NarrowCastingDisplay, maar verzorgen ook maatwerksoftware.
“Wij stellen u als klant graag centraal bij de ontwikkeling van de systemen.”

Pioen Partners streeft erna de systemen zo te ontwikkelen dat deze eenvoudig zijn in gebruik en datgene doen waarvoor zij bedoeld zijn. Dat klinkt triviaal, maar in de praktijk blijkt dat toch vaak lastige klus. Wij onderscheiden ons van andere softwarebedrijven door de korte lijnen tussen de ontwikkelaars en de klant.

Wij stellen u als klant graag centraal bij de ontwikkeling van de systemen. Of het nu gaat om maatwerk software of om een standaard systeem. Uw inbreng is van groot belang. Alleen op die manier kunnen wij goed werkende systemen bouwen.

Door de combinatie van bedrijfskundige kennis en software ontwerp kunnen wij u van het juiste advies en systeem voorzien.

In de diverse ontwikkelingen blijven wij investeren en met onze tijd meegaan. Hierbij hebben wij ook veel oog voor onze omgeving en het milieu.

Zo is het pand waarin wij zitten voorzien van zonnepanelen. Daarnaast is ons wagenpark 100% elektrisch. Daarnaast vinden wij maatschappelijke inzet in de vorm van vrijwilligerswerk belangrijk.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.