cursus

Zaalverhuur in combinatie met een cursus

Verhuurt u zalen? Verzorgt u daarnaast ook zelf cursussen en/of workshops? E-ticketsoftware werkt perfect in combinatie met Zaalagenda.nl. Bij de reservering van een zaal in Zaalagenda geeft u aan dat hier een cursus of workshop gaat plaatsvinden waar u tickets voor wilt verkopen. In E-ticketsoftware regelt u direct de bijbehorende inschrijving hiervoor. Hiermee lost u twee problemen op. Enerzijds het beheren van de reserveringen van uw zalen en anderzijds het aanbieden en verkopen van tickets voor uw cursus of workshop.

Gaat het om een eenmalige cursus of workshop of wordt deze regelmatig terugkerend georganiseerd? In Zaalagenda.nl legt u eenvoudig de repeterende reservering vast gekoppeld aan de cursus of workshop. Het toevoegen en vrijgeven voor verkoop regelt u snel en eenvoudig in E-ticketsoftware. U geeft per cursus of workshop aan hoeveel deelnemers er maximaal kunnen inschrijven en wat de kosten zijn. U verkoopt de cursusplek eenvoudig via uw eigen website. Groot voordeel voor u is dat de betaling direct geregeld is.

Aantal deelnemers instellen

Per cursus of workshop kunt u aangeven hoeveel deelnemers u maximaal wilt toelaten. Loopt de inschrijving goed en wilt u het aantal deelnemers verhogen dan is dat ook mogelijk.

Aanvullende zaken

Biedt u bij een cursus aanvullende zaken aan dan kunt u dit ook instellen. Bij het boeken van de cursus of workshop kan uw deelnemer eenvoudig één of meerdere aanvullende zaken erbij bestellen. Of het nu gaat om de keuze van een aanvullende lunch of diner of om het uitgebreide pakket met extra begeleiding na afloop.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.