Volledige controle over de betalingen

Met e-ticketsoftware bent u volledig in controle over de betalingen. Er wordt gewerkt in combinatie met Mollie zodat u direct de betaling bijgeschreven krijgt.

Geen derdenrekening en uitgestelde betaling. Wanneer u een ticket verkoopt heeft u direct beschikking over het geld.

Opmaak e-ticket zelf te bepalen

U bepaalt zelf de lay-out van uw e-ticket. Met kant-en-klare sjablonen kunt u snel aan de slag. Elke e-ticket is voorzien van een unieke QR-code.

Controleren van de e-ticket kan middels de bijbehorende E-ticketsoftware App voor Android toestellen en bepaalde scanners.

Met en zonder placering

Met e-ticketsoftware kunt u tickets verkopen met en zonder placering. Wilt u e-tickets verkopen gekoppeld aan een specifieke stoel?
Dat is mogelijk.

Stoelen uitsluiten van de verkoop regels u in een handomdraai.

Verkoop tickets in eigen website

U kunt de ticketverkoop in uw eigen website opnemen. Middels een paar regels code heeft u de verkoop zo in de eigen website geregeld.

Klik op de afbeelding om voorbeelden te zien.

Kaartcontrole

Kaarten controleren gaat eenvoudig via de E-ticketsoftware App. De E-ticketsoftware App is alleen beschikbaar voor Android toestellen en bepaalde scanners. De E-ticketsoftware App kunt u op uw eigen mobiel installeren.

Gaat het om het verwerken van veel bezoekers dan raden wij het gebruik van de Zebra barcodescanner in combinatie met de E-ticketsoftware App aan. Wilt u snel met meer medewerkers de toegang controleren? Geen probleem.

Installeer de E-ticketsoftware App op uw Android mobiel en activeer deze. U heeft direct een controlepunt erbij.

QR-code

Online verkoop

Hoe belangrijk is het om uw activiteiten zoals toegangsticket, voorstelling of cursusdeelname via uw eigen website aan te prijzen? Wij bieden u verkoop via uw eigen website aan.

U kunt kiezen uit verschillende opmaakmogelijkheden. Uiteraard aan de eigen stijl aan te passen.

Wij helpen u bij de implementatie zodat de verkoop snel kan beginnen.
Uw klant krijgt direct na de betaling per e-mail de e-ticket toegestuurd.

Bestelzuil

Het verkopen van tickets via een bestelzuil is ook mogelijk. Hierdoor kunt u tickets verkopen zonder tussenkomst van uw medewerkers. Hiermee krijgen zij meer tijd voor andere belangrijke zaken. Nadat de tickets geselecteerd en betaald zijn ontvangt de klant direct een bon met de tickets. Ook hier zit QR-code op voor de controle bij de ingang.

De bestelzuil laat altijd uw actuele programmering zien. Met name voor spontane bezoekers de ideale manier om tickets te verkopen. Op de bestelzuil kunt u ook reclame tonen. Zodra het scherm wordt aangeraakt wordt de verkoop gestart.

De bestelzuil is zeker geen nieuw fenomeen meer. Bij diverse gelegenheden treft u een bestelzuil aan. Hiermee is de bestelzuil een ingeburgerd verkoopmedium die ook bij u kan passen.

Uw gasten kunnen zelf via de bestelzuil hun kaarten kopen. betaling gaat via de pinterminal van CCV.

Bestelzuil E-ticketsoftware

Betaling geregeld via Mollie

Voor de betaling door uw klanten maken wij gebruik van de diensten van Mollie. U sluit hier een kosteloos abonnement. U bepaalt zelf welke betalingsvormen u mogelijk wilt maken. Hierbij is Ideal de basis. Het voordeel is dat bij betaling u direct over uw geld kunt beschikken.

Kassaverkoop

Verkoop aan de balie of kantoor is ook mogelijk. De ticket kan worden uitgedraaid, maar ook per e-mail worden toegestuurd.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.