Rondleiding

Rondleiding

Verzorgt u rondleidingen? Wilt u hiervoor eenvoudig e-tickets voor verkopen via uw eigen website? Om de ticketverkoop goed en eenvoudig te regelen is E-ticketsoftware het perfecte systeem. Het beheren van de verschillende rondleidingen met de bijbehorende momenten dat deze worden verzorgd gaat heel eenvoudig. Alle benodigde zaken zoals tarieven, afbeelding en teksten ter ondersteuning van de kaartverkoop treft u bij elkaar. De rondleiding kan direct geboekt worden door een klant via uw website zodra u deze vrijgeeft.

De verkoop van de kaarten loopt geheel via uw eigen website. Het afrekenen gaat via Mollie. Daarmee heeft u zelf controle over de opbrengst van de geboekte tickets.

Ticketverkoop met en zonder placering

Verzorgt u de rondleiding met een bus of touringcar? Dan kan placeren een oplossing zijn. Uw klant kan dan zelf een stoel selecteren bij het kopen van een ticket? Wanneer selectie van een plaats niet van toepassing is geeft u slechts aan hoeveel tickets beschikbaar zijn voor de verkoop.Beide zijn mogelijk via e-ticketsoftware. Verzorgt u rondleiding in de vorm van wandelingen dan hoeft u slechts aan te geven hoeveel deelnemers er per keer mee kunnen lopen.

Indien u uw gasten zelf de plaatsen wilt laten selecteren is dat mogelijk. Zij kunnen dan in een plattegrond de beschikbare plaatsen kiezen in uw bus of touringcar.

zebra-tc20

Ticketcontrole

Ticketcontrole gaat eenvoudig via de E-ticketsoftware App. De E-ticketsoftware App is alleen beschikbaar voor Android toestellen en bepaalde scanners. De E-ticketsoftware app kunt u op uw eigen mobiel installeren. Hiermee controleert u snel en accuraat of uw gast de juiste ticket heeft. De E-ticketsoftware App scant snel de QR-code en meld direct terug of de e-ticket correct is.

Onze gegevens

Pioen Partners b.v.
Twentepoort Oost 61 - 08
7609 RG Almelo
+ 31 (0)546 456 223
 info@eticketsoftware.nl
K.v.K. nummer: 56842384
B.T.W. nummer: 852327365

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.